TROUWFOTO’S IN HET BOS – ARJAN & DINANDA

 

TROUWREPORTAGE KENNISMAKING

Al gelijk bij de eerste kennismaking met dit leuke stel kreeg ik zin hun trouwfoto’s te verzorgen. Arjan en Dinanda waren lekker spontaan en namen in hun dagprogramma lekker veel tijd voor de fotoshoot. Bij goed weer gaan we de trouwreportage in het bos in Bergen op Zoom doen. Toffe locatie met heel veel diversiteit! Eigenlijk direct tijdens het gesprek al is het bruidspaar het erover eens dat ik hun trouwfoto’s mag maken.

LOVESHOOT

Bij boeking van een trouwreportage krijgt het bruidspaar dit jaar een mini loveshoot cadeau! Tijdens de loveshoot, die we op een locatie hier in de buurt doen, krijg je alvast een idee hoe het zal gaan op je trouwdag. Dat is best wel prettig! Ik fotografeer zelf heel ongedwongen, want tijdens een gezellige wandeling al pratend en lachend voel je je gewoon ontzettend op je gemak. Juist dan ontstaan spontane foto’s. Zo was ook de loveshoot van Arjan en Dinanda een gezellig en spontaan half uur met elkaar. Het resultaat? Daar waren ze erg blij mee.

HERFSTIGE TROUWDAG

1 November brak aan, daarmee de dag waarop Arjan en Dinanda elkaar het jawoord zouden geven. Het is altijd een grote gok wat het weer doet in het najaar, maar deze dag beloofde een echte herfstdag te worden. Er werd veel regen afgegeven, dus helaas moesten we de fotoshoot in het bos vervangen door een fotoshoot in St. Anna in Yerseke. Het begon als “jammer”, maar tijdens de fotoshoot werden we alle drie mega enthousiast over de locatie! Zowel het bruidspaar als ik hadden achteraf niet anders gewild. Wat een prachtige sfeer hangt er in de oude kerk, die tegenwoordig fungeert als trouwlocatie en B&B. Zowel het burgerlijk huwelijk als het feest werden gehouden in Natuurlijk Kloof, wat een heerlijke feestplek is midden in de bossen van Bergen op Zoom. Zo vertrokken wij na een fotoshoot van anderhalf uur naar Bergen op Zoom.

EEN ONVERWACHT MOMENT

Aangekomen in het bos wilden we toch nog een klein stukje fotoshoot doen. Het regende echter wel, maar we waren zo dichtbij! Dus bepakt met plu’s en een deken tegen de kou staken wij de weg over een prachtig bospad in. En wat zijn wij blij dat we deze keuze gemaakt hebben, want de kleuren deze tijd van het jaar zijn fantastisch. Het was nat, maar de grond lag bezaaid met een bladerdek, waardoor we redelijk schoon en droog op pad konden. Ook buiten waren Arjan en Dinanda helemaal in hun element, dus kon niets de pret en liefde voor elkaar bederven. Wat een prachtige fotoshoot heb ik samen met ze kunnen doen in een klein kwartier! Blij dat we toch nog even een stukje bos meegepakt hadden, vertrokken we richting de trouwlocatie.

BURGERLIJK HUWELIJK

Bij aankomst op de trouw-/ en feestlocatie zaten de gasten al te wachten. Het bruidspaar werd via een prachtig pad naar ze toegebracht. en zodra Arjan en Dinanda plaats hadden genomen op de schommelbank kon de plechtigheid beginnen. Deze vindt buiten onder een veranda plaats. De vuurkorven branden en er zijn plaids voor de gasten, een heerlijke sfeer. Het bruidspaar zegt ja en de akte wordt getekend. Naast de ouders mogen ook de aanwezige kinderen hun handtekening op een speciale akte zetten. Na de vele felicitaties staat er een prachtige bruidstaart klaar. Lang duurt het niet voordat hij aangesneden is en het eerste stukje is geproefd. Iedereen geniet!

EN DAN

Voor mij tijd op te gaan en lekker met het uitwerken van de reportage te beginnen en hoe leuk is dat het dan als je weken later onderstaande recensie ontvangt! Lieve Arjan en Dinanda; ik wens jullie heel veel geluk samen en met jullie lieve pup.

RECENSIE

Via Facebook hadden we foto’s gezien van Esther haar fotoshoots. We waren onder de indruk en wilden graag dat zij de foto’s ging maken voor onze bruiloft. Het eerst gesprek gaf direct de doorslag! Lekker enthousiast en vol passie! Super leuk ook dat we van te voren een loveshoot hebben mogen doen. Het maken van de foto’s verliep heel ontspannen, zelfs Arjan vond het leuk ;). Dat gaf direct het gevoel dat het met de bruiloft ook wel goed zou komen. En dat is zeker goed gekomen!! Helaas was het weer iets minder, maar Esther heeft ons hierin perfect begeleidt en een prachtige binnen locatie weten te regelen. We hebben zelfs met een heleboel paraplu’s nog buiten in het bos foto’s kunnen maken. Het maken van de groepsfoto’s verliep heel vlot en ze wist de kleine kinderen op hun gemak te stellen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel blij zijn, dat we voor Esther hebben gekozen! Ze heeft onze dag nog een stukje mooier weten te maken! Arjan en Dinanda

 

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf die graag met je meedenkt en jullie vooral jezelf laat zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op!