ANNE & JOLYNE

TROUWREPORTAGE IN HET MOOIE MIDDELBURG

 

KENNISMAKING

Wat begon met een ontmoeting via Skype eindigde in een fantastische trouwreportage met een ontzettend leuk stel op een wel heel relaxte feestplek!  Tijdens de eerste kennismaking met Anne & Jolyne ontmoette ik niet alleen een heel gezellig stel, maar ook hun geweldige hond Jean. Uiteraard mocht Jean op de trouwdag van haar baasjes niet ontbreken.

DE TROUWDAG

De trouwdag begint met een heel voorzichtig zonnetje in het ouderlijk huis van Jolyne. Terwijl haar en make-up van de bruid boven worden gedaan, wordt Anne door zijn broer en beste vriend aangekleed en begin ik met het vastleggen van de frisse trouwreportage. De tuin is werkelijk een plaatje! Een monumentale molen in de tuin zorgt voor enorm veel sfeer. Het grote grasveld is voorzien van tafels en stoelen, een groot podium voor de bands en lichtjes in de bomen. Dit belooft een prachtige dag te worden!

ONTMOETING

Anne en Jolyne zien elkaar pas voor het eerst in de trouwzaal van het prachtige stadhuis van Middelburg. De gehele zaal zit vol gasten en onder groot applaus komt Anne aan de hand van zijn moeder binnen. Even later volgt een prachtige bruid met trotse vader. Tijdens de toespraak van de ambtenaar begint één van de gasten te roepen en loopt naar de vleugel, van waar hij een geweldig pianostuk speelt. Tranen vloeien rijkelijk, iedereen is overweldigd door deze bijzondere verrassing. Na het ja-woord ga ik samen met Anne en Jolyne foto’s maken in de oude stad. De gasten verplaatsen zich ondertussen naar het ouderlijk huis van Jolyne. Even komt er een wel heel donkere lucht aan, maar dan breekt de zon eindelijk door!

BRUIDSTAART & FEEST

Bij thuiskomst wordt het bruidspaar door iedereen verwelkomd en wordt het taartenbuffet geopend. Wat een tof idee om de gasten te vragen hun lievelingstaart mee te brengen, met als resultaat een verbluffende taartentafel. De twee bands die door het bruidspaar ingehuurd zijn geven een te gekke vibe op het feest, waardoor er van laat in de middag tot in de vroege uurtjes gedanst wordt. Een bruiloft om niet snel te vergeten!

Vrijbijvend kennismaken? Gezellig. Vul hier het contactformulier in en ik laat je weten of jullie datum nog beschikbaar is.

RECENSIE BRUIDSPAAR

Vanwege Esther haar omschrijving en foto stijl zochten we contact en heeft ze zeker onze wensen vervuld. Niet alleen was ze heel flexibel met een eerste Skype gesprek wegens de afstand, met haar foto stijl en door te luisten naar onze wensen hebben we het perfecte trouwfoto boek ontvangen. Vooral de kwaliteit van het grote foto boek is prachtig met stevig papier, diepe kleuren en een platte naad. De pocket boekjes zijn een heel leuk extraatje. (zonder platte naad) De samenwerking was heel makkelijk en we hebben met zijn alle een super gezellige en prachtige dag gehad. Esther bedankt!