AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

 
MET RESPECT EN LIEFDE VASTGELEGD

We laten vele belangrijke momenten in ons leven vastleggen voor later, maar wat als we een dierbare verliezen? De dagen tussen het overlijden en de uitvaart zijn druk en bestaan grotendeels uit het voorbereiden van een
mooi afscheid. Naast alle verdrietige momenten wordt er ook veel liefde gedeeld. Het afscheid later aan de hand van foto’s terug te kunnen bekijken biedt troost. Ik kan mij heel goed voorstellen dat u in eerste instantie aarzelt
om het afscheid te laten fotograferen. Het is immers een intiem en kwetsbaar moment in jullie leven en een dag die in een roes voorbij gaat.

ROUWFOTOGRAFIE OP MAAT VOOR U VERZORGD

Door de uitvaart vast te laten leggen kunt u later dit moment en de bijbehorende herinneringen delen met uw (klein)kinderen die misschien nu nog te jong zijn om te begrijpen wat er is gebeurd. Ook kunt u het album laten zien aan mensen die bij de uitvaart niet aanwezig konden zijn en hen daarmee helpen hun verdriet een plek te geven.  De beelden vullen uw eigen herinneringen aan en bieden u troost bij het verwerken van het verlies. Als afscheidsfotograaf leg ik alle belangrijke momenten met veel liefde en emotie voor u vast, met respect voor alle betrokkenen en op gepaste afstand. U zult niet in de gaten hebben dat ik aanwezig ben. Ik maak overzichtsfoto’s, fotografeer de sprekers, gasten en de details waar u zich deze dag misschien zelf niet bewust van bent. Alles geheel naar uw wens. U geeft aan vanaf welk moment ik erbij ben en wat u belangrijk vindt. Een maand na met fotograferen van de uitvaart ontvangt u een gebonden album met daarin warme sfeervolle beelden van de dag van het afscheid. Zo kunt u in alle rust, wanneer u en uw familie hier aan toe zijn, het boek pakken en terugkijken op een mooi afscheid. Uiteraard ontvangt u de bewerkte fotobestanden digitaal.

WANNEER REGELEN?

Wanneer u onverwachts met overlijden te maken krijgt, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen om uw wensen te bespreken. Gezien de korte tijd die er is voor de uitvaart vindt  dit telefonisch plaats, Steeds vaker worden de wensen bij een uitvaart al voor het overlijden geregeld. Aarzel in dit geval niet al contact met mij op te nemen en uw wensen met mij te delen. Ik leg uitvaarten vast in Zeeland en Brabant.

Vraag hier de brochure aan

Lieve groet

Esther Schog