“A day in the life of” Mees

 

NEWBORNFOTOSHOOT BIJ MEES THUIS

Vandaag mag ik een journalistieke fotoreportage van Mees en zijn papa & mama maken. Mees is zes weekjes oud, het eerste kindje van Frank en Margo en zit ontzettend lekker in zijn vel. Hij lacht, brabbelt zelfs al een beetje en geniet van alle aandacht van zijn trotse ouders. Mees zijn papa en mama gaan bijna trouwen en ik ga hun trouwdag vastleggen. Wat is er leuker dan vooraf al met het jongste lid van het gezin kennis te mogen maken! Frank heeft speciaal voor de gelegenheid een ochtendje vrij genomen. Hij mag natuurlijk niet ontbreken op de foto’s. Een korte “day in the life fotoshoot” is voldoende om een inkijkje in het leven van Mees vast te leggen.

FOTOSHOOT

Bij binnenkomst ligt Mees nog heerlijk wakker te worden in de armen van zijn moeder. We besluiten naar boven te gaan, omdat een groot deel van zijn jonge leventje hier tenslotte ook nog plaatsvindt. Mees mag eerst even lekker knuffelen op het bed samen met papa en mama. Heerlijk vindt hij dat!

BADDERTIJD

Daarna is het tijd om in bad te gaan. In het water geniet hij zichtbaar van de warmte en alle aandacht. Het is dan ook helemaal niet leuk om uit bad te gaan en in de kou te liggen, maar ook dat hoort erbij. Snel en vaardig kleed papa Frank zijn zoontje weer aan. Margo is dol op panda’s en Mees krijgt dan ook een lief pandarompertje aan. Daarna is het tijd om zijn maagje te vullen.

FLESJE GEVEN

De fles geven ze op bed. Mees vindt het allemaal prima en lurkt de fles snel achterover. Na het voeden maak ik met behulp van de witte wand op de slaapkamer nog enkele mooie portretten van ouders en zoon. Tijd om het jonge gezin weer achter te laten. Wat een toffe paar uur waren dat!

Heb jij interesse in a day in the life fotoshoot bij jou thuis? Klik hier voor meer info.