A DAY IN THE LIFE OF ARNE

BABY LIFESTYLE FOTOSHOOT

Arne is een ontzettend schattig ventje van negen maandjes oud. Eerder dit jaar zijn zijn ouders, Maarten & Ingrid, getrouwd en was ik hun bruidsfotograaf. Arne was toen nog heel heel klein en beleefde deze dag lekker slapend. Met het ja-woord was hij natuurlijk wakker en mocht hij de huwelijksakte zelfs met zijn eigen mini-hand ondertekenen. Nu is Arne een heerlijk vrolijk ondernemende baby die zelfs al kan staan en zich pijlsnel voortbeweegt in zijn stoere loopauto! Papa Maarten is maanden op zee geweest en vanaf deze week weer helemaal gericht op zijn gezin. Hij kan geen genoeg krijgen van zijn lieve Arne (en zijn vrouw Ingrid) en voor mij is het dan ook meegenieten als ik hun lifestyleshoot maak.

GEBOORTEHUIS

Maarten en Ingrid gaan binnenkort verhuizen en hebben er bewust voor gekozen om de fotoshoot nog te doen in het geboortehuis van hun zoontje. Ze willen graag dat de plek waar hij het eerste jaar beleefd heeft en grote ontwikkelingen heeft doorgemaakt op de foto is vastgelegd. A day in the life shoot is een fotoreportage waarin ik een stukje van het dagelijks ritme van een gezin vastleg. Heel anders dan een studioportret. Als ik om 10:00 u bij het gezin binnenstap is het tijd voor het fruithapje. Baby Arne vindt het erg interessant om mee te kijken hoe zijn mama zijn banaantje klaar maakt. Even later zit hij bij mama op schoot lekker te smikkelen.

SPELEN

Arne laat mij even zien hoe hard hij in zijn loopauto gaat. Wat een kanjer! Negen maanden oud en dan als zo sterk als een beer! Na het spelen is het tijd om een slaapje te gaan doen. De fles geeft papa lekker op de stoere kamer van Arne. Daar staat een heerlijke schommelstoel. Eerst nog even een schone broek en een pyjama aan.

KNUFFELTIJD

Arne is lekker aan het ontdekken. Op de commode liggen is voor baby’s mama! Kijk eens! Ik kan al staan! Arne is al dol op verhaaltjes en dus mag hij samen met papa en mama op het grote bed nog even naar een verhaaltje luisteren. Ook nog even een knuffel, want daar is Arne dol op!

Daarna is het tijd om te gaan slapen. Zodra mama Ingrid uit zijn kamertje vertrekt is kleine Arne al vertrokken naar dromenland. Slaap lekker Arne! Leuk dat ik een ochtend met je mocht komen spelen!

Meer weten over a day in the lifeshoot? Klik hier