jan
26
2015

vrolijk en puur kinderportret

lieve vrolijke kinderfoto's fotostudio Kapelle ZeelandVandaag kreeg ik bezoek van Lisa (1 jaar), die samen met haar papa en mama op de foto kwam. Lisa voelde zich bij binnenkomst gelijk thuis. Een echte lachebek die op een klein geluidje al vrolijk schaterlachend reageerde. Als hier geen toekomstig fotomodel voor de lens staat…..

bijzondere kinderportrettten in Zeelandpure babyfotografie stoer en modernmrt
11
2014

Moeder/dochter fotoshoot

 hippe moeder dochter fotoshoot in ZeelandDochter Hanneke wilde haar moeder verrassen met een wel heel bijzonder cadeau: een moeder/dochter fotoshoot bij mij in de fotostudio. De ochtend van de shoot nam Hanneke haar moeder eerst mee voor een mooie make-up. Vervolgens werd kwamen moeder en dochter prachtig opgemaakt in de studio. Moeder wist ondertussen dat ze samen met haar enige dochter op de foto zou gaan en vond het erg leuk maar ook een beetje spannend! Wat te verwachten van een shoot in mijn studio? Al snel maakte de spanning plaats voor een hoop plezier en liefde voor elkaar! Weer heel bijzonder om dit moment van moeder en dochter samen vast te mogen leggen! Dames bedankt voor de bijzondere middag en het vertrouwen dat jullie in mij als fotograaf hadden.

gezinsfotoshoot in Zeeland bij Goes '-Gravenpolderstijlvolle portretfoto's in fotostudio Kapelle

 

 feb
23
2014

Hippe tweeling fotoreportage

hippe tweeling fotoshoot Kapelle nabij Goes MiddelburgTweelingfotografie. Het komt niet zo heel vaak voor, maar wat vind ik dit toch geweldig om te doen! Deze week heb ik weer eens een geweldige fotoshoot mogen verzorgen voor de lekker eigenwijze tweelingzusjes Valerie en Fréderique. De vrolijke uitgelaten meiden vonden alles prachtig, hoe gekker hoe beter en speelden dan ook heerlijk op elkaar in! Wat de één leuk vond, wilde de ander uiteraard ook! Het resultaat na een klein uurtje foto’s maken bestaat dan ook uit een zeer spontane fotoreeks van twee giechelende tweelingzussen die het heel goed met elkaar kunnen vinden! Top gedaan hoor meiden!

stoere tweeling studiofoto in Kapelle nabij Bergen op Zoom tweeling studio fotografie in Zeelandfeb
11
2014

Pure & hippe newbornfotoshoot van Milou

hippe newbornfoto's Milou in Kapelle ZeelandWat is er mooier dat de eerste momenten van jullie samen met jullie pasgeboren zoon of dochter te laten fotograferen? Dagelijks verzorg ik newbornfotografie en leg ik kindjes in de eerste week na de geboorte vast. Het liefst slapend, lekker opgekruld liggend zoals alleen een pasgeboren baby dat zo heerlijk kan! Milou kreeg voor haar geboorte van haar super trotse opa en oma een newbornfotoshoot cadeau. Samen met haar papa en mama heeft ze het fantastisch gedaan in mijn fotostudio. Bekijk hier een klein deel van het mooie resultaat van haar eerste fotoshoot.

lieve babyfoto met papa en mama zeeland Goes Kapelle Middelburg VlissingenReactie papa & mama van Milou: Van opa en omi Licht hebben we een newbornshoot cadeau gehad. Helemaal leuk! Maandagmorgen moesten we om half 10 in de studio zijn. Voor ons was dit gelijk het eerste uitje met onze dochter Milou. Dus dat was best even spannend. Hebben we alles bij ons en hoe reageert Milou hierop? Maar aan Milou lag het niet. Die gedroeg zich voorbeeldig (op een beetje plas en poep na dan ). Esther had een lekkere warm kacheltje klaargezet dus daar werd ze wat soezerig van. Eerst snel de foto’s maken waarbij het handig is dat ze slaapt. Mooi hoe je zo’n een klein baby-tje in verschillende houdingen kan leggen. Daarna werd ze wat wakker en hebben we nog wat foto’s van ons samen gemaakt. Het was een hele relaxte morgen, met een super mooi resultaat!! Bedankt Esther!

prille babyfotosessie pure babyfotografieKrijg jij binnenkort een kindje en wil jij van hem/haar ook foto’s van de eerste momentjes? Bel mij dan nu al op, zodat ik met jullie e.e.a. door kan spreken en wij na de geboorte direct een goed moment in kunnen plannen.

 jan
15
2014

Gezinsfotoshoot met pasgeboren Riley

Vanmorgen mocht ik de 10 weken oude stoere Riley op de foto zetten! Een schat van een ventje waar ik samen met zijn papa en mama en hondje Lizzy een uur veel plezier mee heb beleefd. Hierbij een kleine preview van de fotoshoot, waar ook de hond niet in ontbreekt!nov
20
2013

Newbornfotoshoot Jazlynn

Gisteren mocht ik Jazlynn samen met haar mama, oma en de kraamhulp verwelkomen in mijn fotostudio. De kraamhulp vertelde direct enthousiast wat een fantastisch en gemakkelijk meisje Jazlynn is. Dat beloofde wat voor de komende fotoshoot. Bij een newbornshoot is het van belang dat het kindje een deel van de shoot slapend doorbrengt, waardoor zij in allerlei houdingen gelegd kan worden zonder dat zij hier zelf weet van heeft. Tijdens het uitkleden werd Jazlynn even wakker, maar al snel was zij weer in diepe slaap. Was dat even heerlijk werken! Met assistentie van mama, oma en de kraamhulp waren de eerste foto’s al snel gemaakt. Fijn dat je ook even je oogjes open deed Jazlynn, zodat ik nog lekker een intiem moment van jou samen met je mama vast kon leggen!

is er bij jullie een kleintje op komst en willen jullie ook dat prille wondertje mooi vastgelegd hebben? Neem dan al tijdens je zwangerschap contact met mij op voor meer informatie. Een newbornshoot kan alleen plaatsvinden binnen 12 dagen na de geboorte. Neem daarom ook snel na de geboorte van jullie zoon/dochter contact met mij op, zodat ik ook daadwerkelijk nog mogelijkheden in mijn agenda heb om jullie newbornshoot te verzorgen.okt
6
2013

Newbornfotografie Milan

Voor de kersverse ouders van Milan (Joost & Chantal) heb ik 2 jaar geleden de bruidsreportage mogen verzorgen. Destijds leerde ik hen kennen als een ontzettend gezellig en leuk stel en ik was dan ook blij verrast te horen dat bij hen een kindje op komst was! Zij wilden én mooie zwangerschapsfoto’s én een newbornshoot door mij laten verzorgen. Dit samen bied ik aan in het newbornpakket. Ik zie de aanstaande ouders dan rond de 32-36 weken zwangerschap en binnen 12 dagen na de geboorte van het kindje in mijn fotostudio om beide mooie en zeer bijzondere momenten op de foto te zetten. Tijdens de zwangerschapsshoot van Joost en Chantal hebben we weer ontzettend veel lol gehad en naast mooie romantische foto’s van hen samen met de dikke buik is Joost ook lekker creatief op de buik van Chantal bezig geweest met blauwe verf. De komst van een zoontje was vooraf bekend en ik had de primeur van zijn prachtige stoere naam.

Na de geboorte kreeg ik een trotse vader aan de telefoon en enkele dagen later mocht ik de kleine Milan samen met zijn papa en mama in de studio verwelkomen. De kraamhulp was erbij en sloot haar laatste kraamdag af met een gezellige babyhoot! Een prachtig kereltje en dit is het resultaat! Milan; ik wens je een gezond, gelukkig en vooral gezellig leven toe samen met jouw trotse papa en mama!

 aug
12
2013

fotoshoot cadeau

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor vrienden of familie? Al eens gedacht aan een cadeaubon voor een fotoshoot? Deze bonnen kun jij bij ons bestellen voor het door jou gewenste bedrag. De bon wordt op maat gemaakt, voorzien van een door jou zelf aangeleverde tekst. Een verrassend en blijvend cadeau!

Vandaag heb ik voor Shannen een stoere fotoshoot verzorgd. Zij wilde heel graag eens een echte fotoshoot doen en haar vriendinnen wisten dat. Voor haar 14e verjaardag kreeg zij van haar vriendinnen een fotoshoot in mijn fotostudio cadeau. Net terug van vakantie, lekker gebruind, kwam Shannen vanmorgen op de foto. Het poseren ging haar gemakkelijk af en daar is het resultaat dan ook zeker naar! Top gedaan Shannon.

 

 mrt
27
2013

Gezellige gezinsshoot in de fotostudio

Vanmiddag kwamen Ruben en Sofie met hun papa en mama bij mij in de fotostudio op de foto. Bij binnenkomst was alles even een beetje nieuw en spannend, maar al snel waren we vertrouwd met elkaar. Eigenlijk zijn Ruben en Sofie een geweldig fotomodel geweest! Alles wat ik spelenderwijs met hen wilde doen, om zo de meest spontane, ongedwongen en pure portretten te krijgen, deden ze met gemak! Het was natuurlijk ook erg leuk om met papa en mama op de foto te mogen, zeker als je lekker om papa’s nek mag hangen en vooral veel mag kussen (he Sofie!). Het resultaat is er wel naar! Top gedaan Ruben en Sofie!jan
7
2013

Gezellige familieshoot in fotostudio

Eind ’12 mocht ik de gezinsshoot verzorgen van Joyce en haar schoonfamilie. Enkele maanden daarvoor had ik Joyce en haar vriend André leren kennen toen zij samen met haar schoonouders op de foto kwamen. Direct bij binnenkomst was er al een klik met het gezin. Ik merkte tijdens de fotoshoot dat dit hechte gezin heel veel lol en liefde met elkaar beleeft! Met als resultaat een zeer gevarieerde reportage, waarbij ook zeker niet vergeten werd vader met zijn dochter en moeder met haar zoon vast te leggen! Waardevol, vol liefde en gezelligheid.

Reactie Joyce Gyselinck: Onze eerste fotoshoot bij Esther Schog in de fotostudio was begin dit jaar. Met de familie van mijn vriend lieten we een mooie reportage maken voor moederdag. Na het prachtige resultaat besloten we ook met mijn familie een shoot te doen ter ere van het 30-jarig huwelijk van mijn ouders. Je wordt met open armen ontvangen in de mooie en professionele studio. We voelden ons direct op ons gemak en vanaf de eerste minuut werden we meegezogen in het enthousiasme van Esther. De ontspannen sfeer zie je direct terug in de foto’s. We kregen tips en aanwijzigingen dus je hoeft geen volleerd model te zijn om een goede foto te laten maken. Beide keren hebben we er een gezellige avond van gemaakt. Het eindresultaat mocht er zijn en kiezen van de leukste foto’s was bijna een onmogelijke opgave. Wat ons betreft een echte aanrader.