jan
15
2015

geboortefotografie Rosalynn

Afgelopen zomer kreeg ik van de aanstaande ouders Rens & Veronie ( waar ik eerder de trouwreportage van mocht verzorgen) de vraag of ik de geboorte van hun kindje vast zou willen leggen. Deze vraag overviel mij aangezien ik nooit geboortes vastleg maar kindjes vanaf een paar dagen oud. Lang heb ik hier echter niet over na hoeven denken. Ik heb al heel lang de wens eens bij een geboorte te mogen zijn en deze vast te leggen met mijn camera en de klik die ik met Rens en Veronie had gaf mij dan ook de doorslag dit voor hen te doen. Aangezien Veronie op 3 januari uitgerekend was stond ik vanaf de kerstvakantie al klaar, mocht ik gebeld worden. De baby dacht hier heel anders over en vond 2015 een veel mooier jaar om op de wereld te komen. Vrijdagavond 9 januari kreeg ik een app-je dat de weeën al begonnen waren en ik op de hoogte gehouden zou worden. Een onrustige nacht voor allen volgde. De volgende morgen 8:00 uur hadden wij weer contact met elkaar. De weeën waren niet sterker geworden met als gevolg dat de aanstaande ouders naar het ziekenhuis moesten. Na een hele dag wachten en af en toe een berichtje heen en weer kwam in de nacht van zaterdag op zondag 01:50 uur het telefoontje dat de persweeën begonnen waren. Binnen 15 minuten stond ik naast het bed van vader en moeder om de geboorte van hun eerste kindje vast te leggen. Van de momenten dat de aanstaande moeder alle kracht moest bijzetten om haar dochtertje door het geboortekanaal te krijgen, de intense zorg van de aanstaande vader voor zijn vrouw en het moment dat het kindje daadwerkelijk op zondag 11-1 om 03:32 uur ter wereld kwam. Niet te beschrijven zo bijzonder! Zelf moeder van twee fantastische kinderen voelde ik enorm mee met de zware momenten. Het onbeschrijfelijke gevoel wanneer een prachtige dochter op de buik van mama gelegd wordt is dan ook het mooiste dat ik ooit heb mogen fotograferen. Zo puur en echt wanneer een kindje voor de eerste keer de wereld inkijkt. De onderzoekende blikken van dochter Rosalynn aan haar moeder, de tedere blik van papa Rens die trots zijn vrouw en dochtertje aankijkt. De telefoontjes naar de verse opa’s en oma’s, die nog geen half uur later trots hun eerste kleinkind in handen krijgen. Dit alles mooi vastgelegd voor later. Hierbij wil ik Rens & Veronie danken voor het vertrouwen en de mogelijkheid bij de geboorte van hun dochter Rosalynn aanwezig te mogen zijn. Dit mooie moment zal ik niet snel vergeten!

11-01-15 bijzondere intieme momenten geboortefotograaf Zeelandokt
11
2014

IK TROUW VAN JOU event

Afgelopen woensdag vond het eerste IK TROUW VAN JOU event plaats in het authentieke stadhuis en lunchcafé van Goes. Enkele dagen na deze dag blikken wij met trots terug op een zeer geslaagd event. De aanstaande bruidsparen, (schoon)moeders, zussen en vriendinnen kwamen met grote getale af op het event. Een avondje voorpret en ideeën opdoen voor de mooie dag! Naast een grandioze modeshow, georganiseerd door Diana Wielemaker bruidsmode en Steutel Menswear, stonden er vele standhouders die voor de bruidsparen ieder iets moois lieten zien. Vergeet niet het prachtige lunchcafé dat vele mogelijkheden biedt voor een bijzonder trouwfeest. Was u niet in de gelegenheid langs te komen? Bekijk dan de fotoimpressie hieronder:

bijzondere dromerige trouwfotografie bruidsreportage in Goes Vlissingen en Terneuzen Esther Schog Fotografie hippe ongedwongen stijlvolle trouwfoto ik trouw van jou event in Goes romantische vintage trouwfoto's trouwfotografie Zeeland trouwevent Ik trouw van jousep
29
2014

IK TROUW VAN JOU 08-10-2014 trouwevent in Goes!!

Flyer Opzet voor tekst.inddOp woensdag 8 okotober kunnen aanstaande bruidsparen zich alvast oriënteren op hun grote dag! Een avondje heerlijk samen met je aanstaande man, (schoon-)moeder, zussen en vriendinnen ideeën opdoen. Het trouw-event “IK TROUW VAN JOU” zal van 17:00-22:00 uur plaatsvinden in het monumentale stadhuis op de Grote Markt in Goes. De bode en een trouwambtenaar heten u van harte welkom in de prachtige authentieke trouwzaal. Voor deze gelegenheid zijn de secretaris- en  burgemeesterkamer van dit prachtige monument deze avond ook toegankelijk. Uiteraard mag een bruidsmodeshow voor hem en haar niet ontbreken; de meest uiteenlopende creaties worden geshowd. Zowel boven als beneden, onder de kruisgewelven van het lunchcafé, zal een breed scala aan trouwbenodigdheden te zien zijn . Zo kunt u er terecht voor sieraden, trouwreportage, info over trouw- en feestlocatie, bloemen, uitnodigingen, make-up, muziek, lingerie, taarten, enz.  Alle bezoekers worden uiteraard verwend met een drankje en een hapje om alvast in de stemming te komen. Profiteer tijdens het “IK TROUW VAN JOU” event ook van de mooie aanbiedingen die de standhouders voor u in petto hebben.

 Kaarten voor het event zijn vanaf 17-09 verkrijgbaar bij Lunchcafé Stadhuis, Siebel, Douglas, Steutel Menswear en bruidsmodehuis Diana. (€7,50 in de voorverkoop / €10,= aan de kassa van het event). Vol=vol!

flyer grtaug
26
2014

DE BIJZONDERE TROUWDAG VAN NIELS & MANON 30-05-’14

stijlvolle romantische trouwfotografie Zeeland Middelburg AntwerpenNiels en Manon heb ik leren kennen na een ontzettend leuk maar kort gesprek tijdens de “alles-is-liefde beurs” in Middelburg . Ik had deze dag een erg leuke spontane indruk en direct een klik met hen en was dan ook blij verrast dat zij graag op een ander moment onze kennismaking voort wilden zetten. Op hun trouwdag, 30-05-2014, wilden Niels en Manon geen klassieke fotoreportage en dus waren zij bij mij op het juiste adres. We besloten de shoot te doen in het havengebied van Antwerpen. Een plek waar we een onvergetelijke trouwreportage hebben kunnen vastleggen. Tussen de middag werd het bruidspaar bij het ouderlijk huis van Manon opgewacht door de daggasten. Haar ouders hadden ongeloofelijk hun best gedaan en de tuin geweldig aangekleed! Achter in de tuin werden de gasten in de zon ontvangen met een heerlijke lunch om vervolgens getuige te zijn van het ja-woord  van Niels en Manon in stadhuis en kerk. Na een feestelijke toost bij Le Bouleau in Bergen op Zoom zat de reportage er voor mij op en kon ik achter mijn computer nagenieten van een prachtige dag samen met een geweldig bruidspaar! Niels en Manon ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en de gezellige dag die wij met elkaar beleefd hebben! Geniet van jullie album! 

spontane mooie bijzondere trouwfoto'sgave waanzinnige bruidsreportagesbijzondere aparte trouwfotograaf Zeeland Kapelle nabij Goessfeerimpressie trouwreportage Zeelandhuwelijksplechtigheid in beeldfeestelijke trouwfoto's Zeeland

Reactie bruidspaar: Tijdens onze zomervakantie in 2013 op een prachtig strand aan de Franse kust zijn onze trouwplannen begonnen. Ter inspiratie gingen wij naar de ‘Alles is liefde’ trouwbeurs in Middelburg waar onze eerste ontmoeting was met Esther Schog. We hebben op de beurs diverse foto’s van haar gezien en waren vrijwel direct enthousiast! Zeker  ook omdat Esther een hele gezellige vrouw is om mee samen te werken. We hebben een afspraak gemaakt en meteen na onze eerst ‘date’ was het raak! Esther begreep precies wat wij wilden en kon ons een indruk geven hoe we dat zouden kunnen doen. We hebben een mooie locatie gevonden op een oud industrieterrein in Antwerpen en zeker met een Ford Mustang uit ’65 erbij moest het wel een mooie shoot worden!
Vrijdag 30 mei 2014 was onze trouwdag! We hadden prachtig weer en we hebben onder de professionele begeleiding van Esther echt een hele leuke fotoshoot gehad waar we nog steeds met veel plezier op terug kijken! We zijn dan ook ontzettend blij met het eindresultaat!!mrt
22
2014

Identieke tweelingshoot Doug & Flenn

tweelingfotogragfie kinderfoto Kapelle

Het Identieke eeneiige tweelingproject is in volle gang. Al veel aanmeldingen zijn binnen om de komende maanden deze unieke tweelingen op hun mooist maar vooral als zichzelf op de foto te zetten! Gisteren mochten de twee wel heel stoere broers Doug & Flenn op de foto. Bij stoere jongens van 8 jaar hoort een stoer decor. De spulletjes die ik hiervoor gebruikt heb, zoals de boomstamkapstokjes, verrekijker, tas en de tafel van stoer hout komen van de trendy kinderwoonwinkel Kinderjuweeltjes in Goes. De jongens zijn aangekleed door de hipste kinderkledingwinkel van Goes, Buzzy Bee. Beide hartelijk dank voor jullie medewerking. Mijn allergrootste dank gaat uiteraard naar deze twee kanjers Doug & Flenn! Top gedaan. Uiterlijk zo hetzelfde maar qua karakter zo verschillend en uniek! Beide gek op Donald Ducks, dus deze moesten uiteraard mee op de foto!

bijzondere grappige tweelingfoto shoothippe spontane kinderfoto's in Zeeland bij Goes Middelburggekke kinderfoto's lieve spontane kinderfotopuur stoer kinderportret bij Esther Schog Fotografiemrt
11
2014

Moeder/dochter fotoshoot

 hippe moeder dochter fotoshoot in ZeelandDochter Hanneke wilde haar moeder verrassen met een wel heel bijzonder cadeau: een moeder/dochter fotoshoot bij mij in de fotostudio. De ochtend van de shoot nam Hanneke haar moeder eerst mee voor een mooie make-up. Vervolgens werd kwamen moeder en dochter prachtig opgemaakt in de studio. Moeder wist ondertussen dat ze samen met haar enige dochter op de foto zou gaan en vond het erg leuk maar ook een beetje spannend! Wat te verwachten van een shoot in mijn studio? Al snel maakte de spanning plaats voor een hoop plezier en liefde voor elkaar! Weer heel bijzonder om dit moment van moeder en dochter samen vast te mogen leggen! Dames bedankt voor de bijzondere middag en het vertrouwen dat jullie in mij als fotograaf hadden.

gezinsfotoshoot in Zeeland bij Goes '-Gravenpolderstijlvolle portretfoto's in fotostudio Kapelle

 

 feb
23
2014

Hippe tweeling fotoreportage

hippe tweeling fotoshoot Kapelle nabij Goes MiddelburgTweelingfotografie. Het komt niet zo heel vaak voor, maar wat vind ik dit toch geweldig om te doen! Deze week heb ik weer eens een geweldige fotoshoot mogen verzorgen voor de lekker eigenwijze tweelingzusjes Valerie en Fréderique. De vrolijke uitgelaten meiden vonden alles prachtig, hoe gekker hoe beter en speelden dan ook heerlijk op elkaar in! Wat de één leuk vond, wilde de ander uiteraard ook! Het resultaat na een klein uurtje foto’s maken bestaat dan ook uit een zeer spontane fotoreeks van twee giechelende tweelingzussen die het heel goed met elkaar kunnen vinden! Top gedaan hoor meiden!

stoere tweeling studiofoto in Kapelle nabij Bergen op Zoom tweeling studio fotografie in Zeelandfeb
11
2014

Pure & hippe newbornfotoshoot van Milou

hippe newbornfoto's Milou in Kapelle ZeelandWat is er mooier dat de eerste momenten van jullie samen met jullie pasgeboren zoon of dochter te laten fotograferen? Dagelijks verzorg ik newbornfotografie en leg ik kindjes in de eerste week na de geboorte vast. Het liefst slapend, lekker opgekruld liggend zoals alleen een pasgeboren baby dat zo heerlijk kan! Milou kreeg voor haar geboorte van haar super trotse opa en oma een newbornfotoshoot cadeau. Samen met haar papa en mama heeft ze het fantastisch gedaan in mijn fotostudio. Bekijk hier een klein deel van het mooie resultaat van haar eerste fotoshoot.

lieve babyfoto met papa en mama zeeland Goes Kapelle Middelburg VlissingenReactie papa & mama van Milou: Van opa en omi Licht hebben we een newbornshoot cadeau gehad. Helemaal leuk! Maandagmorgen moesten we om half 10 in de studio zijn. Voor ons was dit gelijk het eerste uitje met onze dochter Milou. Dus dat was best even spannend. Hebben we alles bij ons en hoe reageert Milou hierop? Maar aan Milou lag het niet. Die gedroeg zich voorbeeldig (op een beetje plas en poep na dan ). Esther had een lekkere warm kacheltje klaargezet dus daar werd ze wat soezerig van. Eerst snel de foto’s maken waarbij het handig is dat ze slaapt. Mooi hoe je zo’n een klein baby-tje in verschillende houdingen kan leggen. Daarna werd ze wat wakker en hebben we nog wat foto’s van ons samen gemaakt. Het was een hele relaxte morgen, met een super mooi resultaat!! Bedankt Esther!

prille babyfotosessie pure babyfotografieKrijg jij binnenkort een kindje en wil jij van hem/haar ook foto’s van de eerste momentjes? Bel mij dan nu al op, zodat ik met jullie e.e.a. door kan spreken en wij na de geboorte direct een goed moment in kunnen plannen.

 jan
15
2014

Gezinsfotoshoot met pasgeboren Riley

Vanmorgen mocht ik de 10 weken oude stoere Riley op de foto zetten! Een schat van een ventje waar ik samen met zijn papa en mama en hondje Lizzy een uur veel plezier mee heb beleefd. Hierbij een kleine preview van de fotoshoot, waar ook de hond niet in ontbreekt!nov
20
2013

Newbornfotoshoot Jazlynn

Gisteren mocht ik Jazlynn samen met haar mama, oma en de kraamhulp verwelkomen in mijn fotostudio. De kraamhulp vertelde direct enthousiast wat een fantastisch en gemakkelijk meisje Jazlynn is. Dat beloofde wat voor de komende fotoshoot. Bij een newbornshoot is het van belang dat het kindje een deel van de shoot slapend doorbrengt, waardoor zij in allerlei houdingen gelegd kan worden zonder dat zij hier zelf weet van heeft. Tijdens het uitkleden werd Jazlynn even wakker, maar al snel was zij weer in diepe slaap. Was dat even heerlijk werken! Met assistentie van mama, oma en de kraamhulp waren de eerste foto’s al snel gemaakt. Fijn dat je ook even je oogjes open deed Jazlynn, zodat ik nog lekker een intiem moment van jou samen met je mama vast kon leggen!

is er bij jullie een kleintje op komst en willen jullie ook dat prille wondertje mooi vastgelegd hebben? Neem dan al tijdens je zwangerschap contact met mij op voor meer informatie. Een newbornshoot kan alleen plaatsvinden binnen 12 dagen na de geboorte. Neem daarom ook snel na de geboorte van jullie zoon/dochter contact met mij op, zodat ik ook daadwerkelijk nog mogelijkheden in mijn agenda heb om jullie newbornshoot te verzorgen.