jan
15
2015

geboortefotografie Rosalynn

Afgelopen zomer kreeg ik van de aanstaande ouders Rens & Veronie ( waar ik eerder de trouwreportage van mocht verzorgen) de vraag of ik de geboorte van hun kindje vast zou willen leggen. Deze vraag overviel mij aangezien ik nooit geboortes vastleg maar kindjes vanaf een paar dagen oud. Lang heb ik hier echter niet over na hoeven denken. Ik heb al heel lang de wens eens bij een geboorte te mogen zijn en deze vast te leggen met mijn camera en de klik die ik met Rens en Veronie had gaf mij dan ook de doorslag dit voor hen te doen. Aangezien Veronie op 3 januari uitgerekend was stond ik vanaf de kerstvakantie al klaar, mocht ik gebeld worden. De baby dacht hier heel anders over en vond 2015 een veel mooier jaar om op de wereld te komen. Vrijdagavond 9 januari kreeg ik een app-je dat de weeën al begonnen waren en ik op de hoogte gehouden zou worden. Een onrustige nacht voor allen volgde. De volgende morgen 8:00 uur hadden wij weer contact met elkaar. De weeën waren niet sterker geworden met als gevolg dat de aanstaande ouders naar het ziekenhuis moesten. Na een hele dag wachten en af en toe een berichtje heen en weer kwam in de nacht van zaterdag op zondag 01:50 uur het telefoontje dat de persweeën begonnen waren. Binnen 15 minuten stond ik naast het bed van vader en moeder om de geboorte van hun eerste kindje vast te leggen. Van de momenten dat de aanstaande moeder alle kracht moest bijzetten om haar dochtertje door het geboortekanaal te krijgen, de intense zorg van de aanstaande vader voor zijn vrouw en het moment dat het kindje daadwerkelijk op zondag 11-1 om 03:32 uur ter wereld kwam. Niet te beschrijven zo bijzonder! Zelf moeder van twee fantastische kinderen voelde ik enorm mee met de zware momenten. Het onbeschrijfelijke gevoel wanneer een prachtige dochter op de buik van mama gelegd wordt is dan ook het mooiste dat ik ooit heb mogen fotograferen. Zo puur en echt wanneer een kindje voor de eerste keer de wereld inkijkt. De onderzoekende blikken van dochter Rosalynn aan haar moeder, de tedere blik van papa Rens die trots zijn vrouw en dochtertje aankijkt. De telefoontjes naar de verse opa’s en oma’s, die nog geen half uur later trots hun eerste kleinkind in handen krijgen. Dit alles mooi vastgelegd voor later. Hierbij wil ik Rens & Veronie danken voor het vertrouwen en de mogelijkheid bij de geboorte van hun dochter Rosalynn aanwezig te mogen zijn. Dit mooie moment zal ik niet snel vergeten!

11-01-15 bijzondere intieme momenten geboortefotograaf Zeelandokt
11
2014

IK TROUW VAN JOU event

Afgelopen woensdag vond het eerste IK TROUW VAN JOU event plaats in het authentieke stadhuis en lunchcafé van Goes. Enkele dagen na deze dag blikken wij met trots terug op een zeer geslaagd event. De aanstaande bruidsparen, (schoon)moeders, zussen en vriendinnen kwamen met grote getale af op het event. Een avondje voorpret en ideeën opdoen voor de mooie dag! Naast een grandioze modeshow, georganiseerd door Diana Wielemaker bruidsmode en Steutel Menswear, stonden er vele standhouders die voor de bruidsparen ieder iets moois lieten zien. Vergeet niet het prachtige lunchcafé dat vele mogelijkheden biedt voor een bijzonder trouwfeest. Was u niet in de gelegenheid langs te komen? Bekijk dan de fotoimpressie hieronder:

bijzondere dromerige trouwfotografie bruidsreportage in Goes Vlissingen en Terneuzen Esther Schog Fotografie hippe ongedwongen stijlvolle trouwfoto ik trouw van jou event in Goes romantische vintage trouwfoto's trouwfotografie Zeeland trouwevent Ik trouw van jouaug
7
2013

reisfotografie Vietnam

Deze zomer zijn wij op verkenning geweest in Vietnam. Een waanzinnig mooi land met vele contrasten, zowel in landschap als in cultuur. Het kleurrijke veelzijdige landschap met zijn vele rijstvelden, karstgebergten en idyllische stranden hebben diepe indruk achter gelaten.De eenvoud waarin deze mensen op het platteland leven en gelukkig zijn, maar ook de hectiek van de miljoenen scooters in Ho Chi Min City en Hanoi. Dan weer het pittoreske, gezellige sfeertje van lampionstad Hoi An. Waanzinnig mooi! Met heimwee naar de o zo heerlijke en pure Vietnamese keuken, lieve mensen en het heerlijke klimaat heb ik de afgelopen weken de vele foto’s uitgewerkt.jan
31
2013

ONTWERP OP MAAT VAN TROUW- EN GEBOORTEKAART MET FOTO

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere aankondiging

Op zoek naar een bijzondere kaart voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of geboorte? Samen met jullie ontwerp ik dat ene bijzondere trouw- en geboortekaartje dat in alle boeken niet voorkomt. Een kaart die bij jullie past en geheel op wens wordt gemaakt. Dit doen wij uiteraard samen:

In de studio of op locatie verzorg ik een fotoshoot van jullie voor de trouwkaart.                

De foto’s van jullie pasgeboren kindje worden in de studio of bij jullie thuis gemaakt, op de plek waar je je zo vlak na de bevalling het prettigst voelt. Jullie eigen kindje op de voorkant van de geboortekaart is wel heel bijzonder!

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek ben ik bereikbaar via 06 55 306 196 of info@estherschogfotografie.nlsep
14
2012

MODEL FOR 1 DAY

Welk meisje droomt er nou niet van een dag model te mogen zijn?

Op woensdag 22 augustus kon dat bij Buzzy Bee, kinderkledingzaak te Goes. 16 Hippe meiden werden deze middag omgetoverd tot ware fotomodellen.

Aan alles was gedacht: het haar werd stoer gefönd en/of opgestoken, een gloss op de lippen en mascara op de wimpers. 2 Stylistes van het bekende merk Supertrash waren aanwezig om samen met de meiden een passende outfit uit te kiezen.

Daarna nam ik de fotomodellen per 2-tal mee op fotoshoot in de stad. Shoppen ligt deze jongedames wel, dus bij alle mooie etallages werd de fotosessie een waar feest. Het resultaat mag er zijn!
Alle meiden kregen een cover van hetSupertrash Magazine cadeau met uiteraard hun eigen foto! Goed gedaan dames!